Note: Cosplay plans are still tentative

INTERNATIONAL GUEST

BAOBAO SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Shizuku Maid Version from My Dress Up Darling)
12:45 –13:00 – Minigame (Stage)
12:45 –14:00 – Photoshoot (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
15:00 – 16:15 – Signing of merchandise (Stage)
16:15 – 17:45 – Afternoon tea session (2nd Floor, Cafe)
Sunday: (Eiko from Ya Boy Kong Ming)
12:45 –14:00 – Photoshoot (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
14:30 – 15:00 – Mini Concert (Stage)
15:15 – 16:45 – Signing of merchandise (Stage)
SALLY - DORASNOW SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Eiko from Ya Boy Kong Ming)
12:45 –14:00 – Photoshoot (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
14:45 – 15:00 – Mini Concert (Stage)

15:15 – 16:45 – Signing of merchandise (Stage)
Sunday: (Yor from Spy X Family)
12:45 –13:00 – Minigame (Stage)
12:45 –14:00 – Photoshoot (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
15:00 – 16:15 – Signing of merchandise (Stage)
16:15 – 17:45 – Afternoon tea session (2nd Floor, Cafe)

LOCAL GUEST

LIA BEAR SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Rosaria Maid Version from Genshin Impact)
13:00 – 13:15 – Performance (Interview + Minigame)
14:00 – 15:30 – Photoshoot schedule (14:45 -15:00 - breaktime)(1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
Sunday: (Shizuku Nurse Ver. from My Dress Up Darling)

16:15 – 17:30 – Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)

ZACKT SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Satoru Gojo from Jujutsu Kaisen)

Sunday: (Cloud Strife from Final Fantasy VII)
12:30 – 12:45 - Zackt Interview
15:00 – 16:15 - Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
ROXANNE KHO SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: Rangnarok

Sunday: (Tifa Lockhart from Final Fantasy VII)
13:00 – 13:15 - Roxanne Kho Interview
15:00 – 16:15 - Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
DIANE SABANDEJA SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Black Lobelia from My Dress Up Darling)
14:00 – 15:30 – Photoshoot schedule (14:45 -15:00 - breaktime) (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
Sunday: (Chizuru from Rental Girlfriend) or (Tamamo Police Ver.FGO)
13:15 – 13:30 – Performance (Dancing) (Stage)
16:15 – 17:30 - Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
JANE YU SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Keqing Opulent Splendor Ver. from Genshin Impact)
14:00 – 15:30 – Photoshoot schedule (14:45 -15:00 - breaktime) (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
Sunday: (Kizuna Ai Hello World Version)
13:30 – 13:45 – Performance (Dancing) (Stage)
16:15 – 17:30 – Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
KATIECAKEY SCHEDULE OF EVENTS
Saturday: (Inugami Korone, Vtuber)
13:15 – 13:30 – Performance (Interview & Minigame) (Stage)
14:00 – 15
:30 – Photoshoot schedule (14:45 -15:00 - breaktime) (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)
Sunday: (Lisa Minci Maid Ver From Genshin Impact)
15:00 – 16:15 – Photoshoot schedule (1st 15 minutes introduction to the activity) (Photoshoot Area)